Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Με επιτυχία η συμμετοχή των ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ΄΄ Αλεξάνδρειας στην κολυμβητική ημερίδα του Α.Σ. Νηρέα ΒέροιαςΤο βάπτισμα του πυρός πήραν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες των ΄΄Μακεδόνων΄΄ Αλεξάνδρειας στους πρώτους αγώνες της χρόνιας. Οι αθλητές του συλλόγου έδειξαν ότι η σωστή δουλειά φέρνει αποτελέσματα μιας και η βελτίωση τόσο της τεχνικής όσο και της ταχύτητας ήταν εμφανείς σε όλα τα παιδιά.
Στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Νηρέας Βέροιας στο κλειστό κολυμβητήριο Aqua Space των Ιδιωτικών Εκπαιδευτήριων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση», έλαβαν μέρος ακόμη ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης και η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας.
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κολυμβητές αγωνίστηκαν σε ελεύθερο, ύπτιο και πρόσθιο στυλ  και οι μικρότεροι σε πόδια με σανίδα στο ελεύθερο και στο ύπτιο.  
Όλα τα παιδιά της ομάδας μας που συμμετείχαν στους αγώνες διακρίθηκαν.
Οι πρώτες επιτυχίες της ομάδας μας:
1η θέση: Σκουτέλης Θοδωρής, Πλατσάς Δημήτρης, Πλατσάς Θωμάς, Τσάκογλου Ανδρέας, Βογιατζή Ελένη, Τριανταφυλλοπούλου Κωνσταντίνα
2η θέση: Κεφάλα Παρασκευή, Μπέσρος Βασίλης, Ατματζίδου Ζωή
3η θέση: Τόκα Άννα-Μαρία, Πλατσά Όλγα, Κύρμπεης Δημήτρης
Μετά το τέλος των αγώνων οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες των τεσσάρων συλλόγων διασκέδασαν με παιχνίδια και δραστηριότητες στο νερό. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού τον Ιανουάριο. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τις προπονήτριες του συλλόγου και  ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία τον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας.